Αγγλία

Δέχεται απειλές ο διαιτητής του Λίβερπουλ-Μαν.Γιουνάιτεντ

Καταγγελία στην αστυνομία έκανε ο διαιτητής Μαρκ Χάλσεϊ επειδή δέχεται απειλές, μετά το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο «σφύριξε»! Ο διαιτητής είχε αρκετά «τιτιβίσματα» εναντίον του σχετικά με την μάχη που έδωσε το 2009 με τον καρκίνο που τον χτύπησε στον λάρυγγα. Ο Χάλσεϊ ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, επειδή απέβαλε τον Σέλβεϊ και έδωσε στους φιλοξενούμενους το πέναλτι.

Καταγγελία στην αστυνομία έκανε ο διαιτητής Μαρκ Χάλσεϊ επειδή δέχεται απειλές, μετά το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο «σφύριξε»!

Ο διαιτητής είχε αρκετά «τιτιβίσματα» εναντίον του σχετικά με την μάχη που έδωσε το 2009 με τον καρκίνο που τον χτύπησε στον λάρυγγα. Ο Χάλσεϊ ξεσήκωσε διαμαρτυρίες, επειδή απέβαλε τον Σέλβεϊ και έδωσε στους φιλοξενούμενους το πέναλτι.

«Η οικογένεια μου απευθύνθηκε στην αστυνομία. Θα τους μιλήσω την Τετάρτη μετά τον αγώνα Σαουθάμπτον - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ».
Τις φραστικές επιθέσεις στον διαιτητή κατήγγειλε και η Ενωση Επαγγελματιών Διαιτητών, η οποία επιβεβαίωσε ότι οι επιθέσεις δεν έγιναν κατευθείαν στον Χάλσεϊ καθώς κανείς επαγγελματίας ρέφερι δεν έχει λογαριασμό στα Social Media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x