Stoiximan Super League

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο μεγάλο ματς της Κυριακής (20/10), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο «δικέφαλος του βορρά» παρέμεινε στην κορυφή, όμως έχει πλέον «συγκάτοικο» τον Άρη, μετά τη νίκη του (2-0) επί της Athens Kallithea.

Παράλληλα, από τους κερδισμένους της αγωνιστικής είναι ο Παναθηναϊκός, που πέρασε από το Ηράκλειο νικώντας 1-0 τον ΟΦΗ και μείωσε την απόσταση από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που έχασαν βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που έκαναν, πάντως, την «γκέλα» της αγωνιστικής, αφού ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Λεβαδειακό εντός έδρας.

Ακούστε πώς σχολίασαν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σχολιάζουν: Βάιος Τσούτσικας, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Αλέξης Σαββόπουλος, Κώστας Βαϊμάκης, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μιχάλης Τσόχος, Σταύρος Χονδροθύμιος και Νίκος Παγκάκης.



Ακούστε και τα σχόλια από τους Γιώργο Τσακίρη, Κώστα Κετσετζόγλου, Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, Κώστα Νικολακόπουλο, Ηρακλή Αντύπα, Τάσο Νικολογιάννη και Νίκο Αθανασίου.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x