Stoiximan Super League

Καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ για Μπάμπα

Ο Μπάμπα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ και θα χρειαστεί να μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, λόγω των πολλών αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συναγερμό σήμανε στον ΠΑΟΚ η αναγκαστική αλλαγή του Μπάμπα Ράχμαν στο 62ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Γκανέζος μπακ έκανε νόημα στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» για ενοχλήσεις και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση, με τον Ομάρ Κόλεϊ να περνάει στη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η ενημέρωση που υπήρξε είναι πως θα υπάρξει ειδική διαχείριση της κατάστασής του ποδοσφαιριστή το επόμενο διάστημα, αφού ακολουθούν μία σειρά από απαιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το ματς με την Πλζεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Η συμμετοχή του Μπάμπα στο επόμενο ματς με τους Τσέχους στη Θεσσαλονίκη θεωρείται αμφίβολη και θα είναι μεγάλη η απουσία του, εφόσον δεν αγωνιστεί, αφού ο Τζόναθαν Γκόμες δεν μοιάζει να είναι ισάξιος στο μυαλό του Λουτσέσκου.

Εντωμεταξύ, ο Οζντόεφ πήρε κίτρινη κάρτα στη χθεσινή αναμέτρηση στην OPAP Arena και έφτασε στο όριο, όπου βρίσκονται πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Μιχαηλίδης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x