Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους - Παίκτης της ΑΕΚ πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

Ο ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συνέβησαν στην OPAP Arena, απαντώντας επιθετικά στη διαρροή της ΑΕΚ απέναντι στον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Μετά τον Ράζβαν Λουτσέσκου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συνέβησαν στην OPAP Arena με πρωταγωνιστή τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη για να συγχαρεί τους παίκτες του, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ του ζήτησαν να φύγει, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος, ενώ σημειώνουν σχετικά με την επίθεση στον Λαμέλα, που καταγγέλλει η «Ένωση», ότι ο Αργεντινός πέταξε αντικείμενα στον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας!

Στη θέση τους, πάντως, οι «ασπρόμαυροι» δεν κατονομάζουν τον Λαμέλα, λέγοντας: «Ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Όσο για τον Λουτσέσκου, αναφέρουν: «Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και τη μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια».

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.

Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο ''πρόκληση'' από την αρχή της ιστορίας και όχι από το βολικό τους επεισόδιο.

Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

Υ.Γ.: Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x