Stoiximan Super League

Κοτάρσκι: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην «Opap Arena» (1-1).

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στην OPAP Arena με τον Μπάμπα Ράχμαν ν’ ανοίγει το σκορ στο 15ο λεπτό και τον Πιερό να ισοφαρίζει στο 24ο.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και τόνισε πως ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε την Ένωση «να τρέμει» στο συγκεκριμένο διάστημα, όμως δεν κατάφερε να επωφεληθεί από αυτό επειδή δέχθηκε ένα «ηλίθιο γκολ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ ηλίθιο. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, οι δύο ομάδες μπορούσαν, να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά θεωρώ, πως θα μπορούσαμε, να κερδίσουμε.

Ίσως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία, γιατί ήρθαμε να παίξουμε ως πρωταθλητές, αλλά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, ειδικά για αυτούς που το παρακολουθούν, όλες οι ομάδες έχουν την ποιότητα τους και πάντα προσπαθούν, να βρεθούν στην κορυφή, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει, όλες οι ομάδες είναι ικανές και γι' αυτό το πρωτάθλημα παραμένει θεαματικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x