Βόλεϊ

Nέσιτς: «Κάναμε τη ζωή μας δύσκολη, αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς, μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί της Θέτιδας.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας με «καθαρή» νίκη τις υποχρεώσεις του στον δρόμο της διατήρησης των σκήπτρων του και τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινες» επικράτησαν 3-1 σετ στο Μετς επί της Θέτιδος Βούλας, ωστόσο δυσκολεύτηκαν μετά το 2-0, καθώς η ομάδα των βορείων προαστίων επέστρεψε και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντράγκαν Νέσιτς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον χαρακτήρα που επέδειξαν οι παίκτριες του στην πίεση και για τη νίκη που πέτυχαν.

Αναλυτικά:
«Σήμερα κάναμε τη ζωή μας δύσκολη σε ένα παιχνίδι που δείχναμε ότι μπορούσαμε να το κατακτήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Στο τρίτο σετ ενώ ξεκινήσαμε καλά στη συνέχεια δεν το ολοκληρώσαμε όπως έπρεπε και βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτριες μου στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και κατακτήσαμε τελικά το τρίποντο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x