Γενικά

Η δωδεκάδα της Αυστραλίας για το Μουντομπάσκετ

Χωρίς-όπως αναμενόταν-τον τραυματία Άντριου Μπόγκουτ, αλλά με πλήθος αξιόλογων παικτών θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας η Αυστραλία. Στη δωδεκάδα που επέλεξε ο Μπρετ Μπράουν περιλαμβάνονται δύο παίκτες που θα αγωνίζονται από την ερχόμενη σεζόν στην Ελλάδα, ο Άλεξ Μάριτς (Παναθηναϊκός) και ο Ματ Νίλσεν (Ολυμπιακός), καθώς επίσης και δύο ΝΒΑερς, ο πάουερ φόργουορντ των Ράπτορς Ντέιβιντ Άντερσεν και ο γκαρντ των Μπλέιζερς Πάτρικ Μιλς

Χωρίς-όπως αναμενόταν-τον τραυματία Άντριου Μπόγκουτ, αλλά με πλήθος αξιόλογων παικτών θα λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας η Αυστραλία. Στη δωδεκάδα που επέλεξε ο Μπρετ Μπράουν περιλαμβάνονται δύο παίκτες που θα αγωνίζονται από την ερχόμενη σεζόν στην Ελλάδα, ο Άλεξ Μάριτς (Παναθηναϊκός) και ο Ματ Νίλσεν (Ολυμπιακός), καθώς επίσης και δύο ΝΒΑερς, ο πάουερ φόργουορντ των Ράπτορς Ντέιβιντ Άντερσεν και ο γκαρντ των Μπλέιζερς Πάτρικ Μιλς. Η Αυστραλία αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους την Αργεντινή, τη Σερβία, τη Γερμανία, την Ανγκόλα και την Ιορδανία.

Αναλυτικά η δωδεκάδα: Ντέιβιντ Άντερσεν (Ράπτορς), Ντέιβιντ Μπάρλοου (Σαραγόσα), Άαρον Μπέινς (Όλντενμπουργκ), Άνταμ Γκίμπσον (Γκολντ Κόουστ Μπλέιζ), Τζο Ίνγκλις (Γρανάδα), Στέφεν Μάρκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Άλεξ Μάριτς (Παναθηναϊκός), Ματ Νίλσεν (Ολυμπιακός), Ντέμιαν Μάρτιν (Περθ Γουάιλντκατς), Πάτρικ Μιλς (Μπλέιζερς), Μπραντ Νιούλεϊ (Λιέτουβος Ρίτας), Μαρκ Γουόρθινγκτον (Μπάμπεργκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x