Βέλγιο

Έχει πάρει φόρα η Γκενκ, νέα γκέλα για Άντερλεχτ

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο βέλγικο πρωτάθλημα πήρε η Γκενκ (2-1 τη Μαλίν), παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η Άντερλεχτ έμεινε χωρίς τρίποντο για πέμπτη σερί αγωνιστική.

Έχει πάρει φόρα η Γκενκ!

Μπορεί να ξεκίνησε με μια ισοπαλία και μια ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές του βέλγικου πρωταθλήματος, όμως έκτοτε «μετρά» επτά συνεχόμενες νίκες, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας μάλιστα προλάβει να φτιάξει και διαφορά από τους διώκτες της (+8 από τις ισόβαθμες Μπριζ, Σαρλερουά, Βέστερλο και Άντερλεχτ)!

Τελευταίο... θύμα της η Μαλίν, η οποία παρότι προηγήθηκε με γκολ του Μραμπτί στο 60', είδε την Γκενκ να απαντά με εύστοχο πέναλτι του Γκιου στο 76' και ένα ακόμα γκολ του Κορεάτη στο 90'+7', χάρη στο οποίο ήρθε το τελικό 2-1!

Από την άλλη, η Άντερλεχτ έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική, μετά το 1-1 στην έδρα της Ντέντερ, ενώ η Βέστερλο επικράτησε 2-1 της Σταντάρ στη Λιέγη, χάρη σε δύο γκολ του Φρίγκαν (6', 64'). Για τους γηπεδούχους, για τους οποίους πέρασε ως αλλαγή στο 74' ο Αλεξανδρόπουλος, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ζεκίρι (63').

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική:

Παρασκευή 27/09
Σαρλεουά-Κλαμπ Μπριζ 1-1

Σάββατο 28/09
Γκενκ-Μαλίν 2-1
Σταντάρ Λιέγης-Βέστερλο 0-1
Ντέντερ-Άντερλεχτ 1-1

Κυριακή 29/09
Αντβέρπ-Μπίρσοτ 14:30
Σεν Ζιλουάζ-Κορτράικ 17:00
Γάνδη-Λέουβεν 19:30
Σερκλ Μπριζ-Σιντ Τρούιντεν 20:15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x