Ελλάδα

Βεζένκοφ: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στάθηκε στη λάθος προσέγγιση της ομάδας του, ενώ σχολίασε και τον μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι ομάδα που παλεύει, αυτό είναι το στιλ, το πνεύμα του. Χάσαμε φάσεις 50-50, στην άμυνα, βολές, φάσεις που εξαρτώνται από εμάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα βάλουμε. Είναι θέμα διάθεσης και να μπούμε σωστά στο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μία δύσκολη ομάδα.

Το Περιστέρι έπαιξε πολύ καλά και εμείς δεν προσεγγίσαμε το ματς όπως θέλαμε στις φάσεις που ανέφερα.

Είναι ένας τίτλος, ένας ματς διαφορετικό, δίνει ψυχολογία και το ματς και ο τίτλος, δεν κρινόμαστε από αυτό. Θέλουμε να τον κατακτήσουμε, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Είναι ένα σπουδαίο ματς, με μία σπουδαία ομάδα, με σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο.

Είναι παίκτες-κλειδιά οι Φαλ και Μιλουτίνοφ. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, όλες οι ομάδες έχουν τραυματίες. Να είμαστε σκληροί στο 50-50, στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες. Να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x