Ελλάδα

Γουόκαπ: «Ακόμα ψαχνόμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να παίζουμε μαζί»

Όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι για τα ημιτελικά του Stoiximan Super Cup.

Δηλώσεις μετά τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού για το Stoiximan Super Cup, έκανε ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι τα λάθη θα διορθωθούν και θα έρθει η βελτίωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ψαχνόμαστε ακόμα και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να παίζουμε μαζί. Δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας επιθετικά, ούτε και αμυντικά. Χάσαμε πολλά σουτ και αστοχήσαμε σε μερικά εύκολα, αλλά ήταν απλώς το πρώτο παιχνίδι και θα το βρούμε».

«Μας λείπουν οι δύο ψηλοί μας, οι οποίοι είναι από τους καλύτερους rim protectors σε ολόκληρη την Ευρώπη, και προσπαθούμε να καλύψουμε τις απουσίες τους στην άμυνα. Όλοι δουλεύουμε μαζί. Θα διορθώσουμε τα λάθη μας και θα βελτιωθούμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Σε μερικά παιχνίδια βάζεις όλα τα σουτ και σε άλλα δεν μπορείς να ευστοχήσεις με τίποτα. Απόψε χάσαμε μερικά φαινομενικά εύκολα σουτ, αλλά έχουμε πολύ καλούς σουτέρ και θα το βρούμε».

@sporfm946 Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ μετά την νίκη επί του Περιστερίου Domino's και την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ! #basketball #olympiacos #olympiacosbc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x