Stoiximan Super League

Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο πριν τη μάχη της Τούμπας!

Ακούστε τα τελευταία ΠΑΟΚ και Άρη από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και τον Αλέξη Σαββόπουλο όπως το μετέφεραν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πριν τη μάχη της Τούμπας!

Tα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι της Τούμπας μετέφεραν μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Αλέξης Σαββόπουλος.

Αρχικά ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του Λουτσέσκου στο ψυχολογικό κομμάτι, μετά και την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, ενώ προανήγγειλε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα προχωρήσει μόνο στις… απαραίτητες αλλαγές στην ενδεκάδα, εκτιμώντας ότι Σβαμπ, Μιχαηλίδης και Σάστρε ίσως βρεθούν σε αυτή.

Από την άλλη πλευρά ο ρεπόρτερ των «κιτρίνων», στάθηκε στο τακτικό κομμάτι, αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να προσέξει ο Άρης στο παιχνίδι του στην Τούμπα, όπως η πίεση, η κυνικότητα, αλλά και οι αλληλοκαλύψεις μεταξύ των γραμμών. Αναφορικά με τις επιλογές του Άκη Μάντζιου ο Αλέξης Σαββόπουλος, σημείωσε ότι ο Νταρίντα θα μείνει στον πάγκο προκειμένου να ξεκινήσει ο φορμάρισμενος Μάνου Γκαρθία.

Ακούστε το ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και Άρη:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x