Γενικά

Ανέλαβε την αλβανική Τέουτα ο Κουσίδης!

Με τον Έλληνα προπονητή, Χρήστο Κουσίδη, θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα Αλβανίας η Τέουτα!

Με ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ στην Αλβανίας. Ο Χρήστος Κουσίδης ανέλαβε την Τέουτα με στόχο να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της χώρας! Πρόκειται άλλωστε για την δις πρωταθλήτρια την τελευταία 4ετία στη γείτονα χώρα, δείγμα των βλέψεων που υπάρχουν και φέτος υπό την καθοδήγηση του Έλληνα προπονητή.

Ο 36χρονος κόουτς βρίσκεται ήδη στην Αλβανία όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε επισήμως. Πλέον, σηκώνει μανίκια για τη στελέχωση των κενών στο ρόστερ (κυρίως με την απόκτηση Αμερικάνων) και φυσικά για το «χτίσιμο» ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ξεκινούν σε δύο εβδομάδες.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κουσίδης ήταν προπονητής στην Μάλτα τα τελευταία χρόνια. Την περσινή σεζόν, δε, ήταν αυτός που... ανακάλυψε στην Γκζίρα Αθλέτα τον MVP του πρωταθλήματος στο νησί της Μεσογείου, Μαλίκ Ριντλ. Τέλος, δείγμα της φιλοσοφίας του σαν προπονητής θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός πως η ομάδα του πέρσι είχε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, κάτι που αν μη τι άλλο θα αποτελέσει βάση και στο νέο ξεκίνημά του στην αλβανική Τέουτα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x