Ελλάδα

Το σχόλιο Πετρίδη-Ζέρβα από τη Ρόδο για το ραντεβού Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ

Δείτε το βίντεο με το σχόλιο των απεσταλμένων του bwinΣΠΟΡ FM στη Ρόδο, Γιώργου Πετρίδη και Νίκου Ζέρβα, για το ραντεβού Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ!

Έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν είναι οι δυο «αιώνιοι» αντίπαλοι του ελληνικού μπάσκετ!

Μετά το τέλος των δύο αναμετρήσεων στο Σούπερ Καπ, οι απεσταλμένοι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Ρόδο, Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας, έκαναν το σχόλιό τους για τις εμφανίσεις «πρασίνων» και των «ερυθρολεύκων» αντίστοιχα, μεταφέροντας παράλληλα και το ρεπορτάζ ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού (29/09, 20:30) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

Δείτε το βίντεο:

@sporfm946 Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας σχολιάζουν τους δύο ημιτελικούς εκεί όπου Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός εξασφάλισαν τα δύο εισιτήρια για τον αυριανό τελικό του Σούπέρ Καπ! #basketball #olympiacos #olympiacosbc #panathinaikos #paobc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν νίκες απέναντι σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/9, 20:30, ΕΡΤ-3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x