Ελλάδα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το pre game μέσω Πετρίδη-Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Τα τελευταία νέα ενόψει της «μάχης» Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ ανέφεραν Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το… pre game του Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γιώργος Πετρίδης και ο Νίκος Ζέρβας ανέφεραν μέσω της εκπομπής «Μπάσχετοι» τα τελευταία νέα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιστοίχως.

Το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με την ίδια 12άδα και εξάδα ξένων απέναντι στους «ερυθρόλευκους», με τον Γιώργο Πετρίδη να σχολιάζει για τον ημιτελικό με τον Άρη ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα φιλικά. Επιπλέον, στάθηκε στην παρουσία του Γιουρτσεβέν, ο οποίος δεν… αφήνει αντίπαλο να πάρει ριμπάουντ, όπως και στου Καλαϊτζάκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει και φέτος λύσεις παρά την υπεροπλία των «πράσινων».

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τη δύσκολη πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν άσχημα, αλλά τους κόστισε η αστοχία τους. Επιπλέον, στάθηκε στη δουλειά που χρειάζεται στην άμυνα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στο πόσο σημαντικός είναι ο Φαλ σε αυτόν τον τομέα, με τον Γάλλο να αναμένεται να επιστρέψει μέσα Οκτώβρη.



Θυμηθείτε τι ανέφεραν από τη Ρόδο μετά το τέλος των ημιτελικών οι δύο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

@sporfm946 Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας σχολιάζουν τους δύο ημιτελικούς εκεί όπου Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός εξασφάλισαν τα δύο εισιτήρια για τον αυριανό τελικό του Σούπέρ Καπ! #basketball #olympiacos #olympiacosbc #panathinaikos #paobc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν νίκες απέναντι σε Άρη και Περιστέρι αντίστοιχα και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/9, 20:30, ΕΡΤ-3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x