Stoiximan Super League

Φήμες για Τετέ, ανοιχτό του Ουσέρο

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες πως ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Αμπντούλ Αζίζ Τετέ του Πλατανιά. Ποια τα δεδομένα για τον Ουσέρο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι κάτι που δήλωσε, άλλωστε, και ο Ζήσης Βρύζας στη SportDay, τονίζοντας ότι η μία μεταγραφή θα γίνει σύντομα και οι άλλοι δύο παίκτες θα αποκτηθούν το αργότερο μέχρι τις 10 Γενάρη.

Από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε επαφή με τη διοίκηση του Πλατανιά για τον Αμπντούλ Αζίζ Τετέ.

Ο Γκανέζος μέσος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και φέρεται να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Άγγελος Αναστασιάδης για την ενίσχυση στα χαφ.

Η ρήτρα ανέρχεται στις 650.000 ευρώ, αλλά εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Θεσσαλονικείς διαπραγματεύονται με τους Χανιώτες για να γίνει η «δουλειά» με τα μισά χρήματα.

Από εκεί και πέρα, υπαρκτό παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον για τον Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης.

Εκείνο που τονίζουν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για να πάρουν χρήματα οι Αρκάδες για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x