Ελλάδα

Μήνυση με αφορμή τροχαίο σε Νικ Καλάθη

Μήνυση σε βάρος του Νικ Καλάθη, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα τα Κυριακής (13/11), εκκρεμεί σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού φέρεται να προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε σταματημένο όχημα και να εγκατέλειψε το σημείο.

Μήνυση σε βάρος του Νικ Καλάθη, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα τα Κυριακής (13/11), εκκρεμεί σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού φέρεται να προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε σταματημένο όχημα και να εγκατέλειψε το σημείο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Αμαρουσίου, τα ξημερώματα της Κυριακής (13/11), όπου ο Νικ Καλάθης προσέκρουσε σε σταματημένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λέγεται πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραύματος στον αυχένα.

Η μήνυση που κατέθεσε το ζευγάρι αφορά πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος και εγκατάλειψη του χώρου.


Αναμένεται «απάντηση» από τον Καλάθη


Στην «αντεπίθεση» αναμένεται να περάσει, για όσα του καταλογίζουν αναφορικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα, ο Νικ Καλάθης. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν αρνείται το τροχαίο, υποστηρίζοντας πως προσέκρουσε στο σταματημένο όχημα, στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, σε προσπάθειά του να κάνει όπισθεν.

Μάλιστα, ο ομογενής γκαρντ ισχυρίζεται πως το ζευγάρι ήταν αυτό που του επιτέθηκε πρώτο –λεκτικά- και πως ο ίδιος με τη σειρά του, του απάντησε. Ωστόσο, αφού διαπίστωσε πως δεν προκλήθηκε καμία σοβαρή ζημιά από τη σύγκρουση αποχώρησε. Έτσι, σκοπεύει να καταθέσει και εκείνος μήνυση για όσα του καταλογίζουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x