Ελλάδα

Λιμνιάτης: «Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Στη διαφορά νοοτροπίας του Περιστερίου σε σχέση με τα τελευταία δύο χρόνια στάθηκε ο Γιώργος Λιμνιάτης μετά την ήτα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης τόνισε πως το Περιστέρι αναγκάζει τους αντιπάλους του να αγωνίζονται στο 100% για να το νικήσουν, απογοητεύτηκε με την ήττα από τον Ολυμπιακό, αφού έδειξαν πως θα μπορούσαν να προκριθούν στον τελικό του Σούπερ Καπ και στάθηκε στις λεπτομέρειες, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, ζήτησε να αποτελέσει το συγκεκριμένο ματς ς ένας οδηγός για τη συνέχεια, στάθηκε στο μικρό ρόστερ που διαθέτει ενόψει και της πρεμιέρας του BCL την Τετάρτη και παρατήρησε αδυναμία στο αμυντικό ριμπάουντ.

Αναλυτικά: «Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε μαχητικό πνεύμα στην ομάδα μας. Είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να παίζει στο 100%. Υπάρχει στεναχώρια γιατί είχαμε τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας το στέρησαν. Στους 8π. χάσαμε το αμυντικό ριμπάουντ από τις βολές του Ουίλιαμς - Γκος και φάγαμε καλάθι. Στη συνέχεια, δεχτήκαμε και τρίποντο κι αντί το δεκάλεπτο να λήξει στους 8-10π. έληξε στους 3 πόντους.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν τρομερή προσπάθεια. Πρέπει να είναι οδηγός αυτή η εμφάνιση για εμάς, να πιστέψουμε σε αυτό που ‘χτίζουμε’. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες κι εξαιρετικά παιδιά. Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα, αυτή τη μαχητικότητα, είχαμε 21 ασίστ κόντρα στον Ολυμπιακό. Χάσαμε κάποια ριμπάουνγιατί ο Πάτον είχε 4 φάουλ.

Θα κρατήσουμε τα σωστά που κάναμε. Παρά την ήττα μέσα μας νιώθουμε ικανοποίηση πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Θα συνεχίσουμε και θα έχουμε μια καλή εικόνα που θα συνοδευτεί με καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στη Σερβία».

Για το ροτέισιον του Περιστερίου και τους νέους παίκτες: «Είναι δεδομένο πως έχουμε πιο μικρό ρόστερ. Κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εμπιστευόμαστε όλους τους παίκτες, πιστεύουμε σε αυτούς. Ο Ζούγρης είχε 13', αλλά πήρε 7ρ. Ο Αβδάλας ήταν αγχωμένος, αλλά τον πιστεύουμε. Θα τους δώσουμε την ευκαιρία γιατί το αξίζουν. Δεν τους δίνουμε χαριστικά τις ευκαιρίες. Τις κερδίζουν και τις αξίζουν. Εφόσον το αξίζουν, θα παίρνουν χρόνο».

Για την αδυναμία που εντοπίζει στην ομάδα του: «Η μεγαλύτερη αδυναμία, που φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδια, είναι στο αμυντικό ριμπάουντ. Δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Έχουμε εστιάσει σε αυτό εδώ και καιρό. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε, το ριμπάουντ είναι ομαδική δουλειά, πολύ βασικό στοιχείο. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά, για να τα καταφέρουμε και να μη βλέπουμε αυτή τη μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x