Βόλεϊ

Τέλος από Πανναξιακό, ετοιμάζεται για ΑΟ Θήρας ο Ρούσης

Η διαδικασία εκλογών στον Πανναξιακό φαίνεται πως οδήγησε στο «διαζύγιο» των Ναξιώτισσων με τον Γιώργο Ρούση.

Με σχετική ανακοίνωση, οι φιναλίστ της φετινής Α1 βόλεϊ γυναικών ευχαρίστησαν το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό για τη συνεργασία τους και περιμένουν το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει, ώστε να ψάξουν τον αντικαταστάτη του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να υπογράψει στον ΑΟ Θήρας με τον οποίο συμφώνησε πριν μερικές μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας πολύ σύντομα θα οδηγηθεί σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του, καθώς λήγει η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι συνεπώς αδύνατο τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ να δεσμεύσουν τη μελλοντική διοίκηση του συλλόγου, με μια τόσο σημαντική απόφαση, όπως αυτή της επιλογής του προπονητή για τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης.

Με τις δεδομένες συνθήκες λοιπόν, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τον Γιώργο Ρούση για την άψογη και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, να του ευχηθούν κάθε επιτυχία με την Εθνική μας ομάδα και καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x