Euroleague

Φουρνιέ: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη - Προσπαθώ να προσαρμοστώ και να δίνω λύσεις»

Ενθουσιασμένος με το γεγονός πως έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Εβάν Φουρνιέ.

Τα... εύκολα, δύσκολα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (11/10) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με μπόλικο άγχος στο φινάλε με 74-68 της Ζάλγκιρις για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Εκ των διακριθέντων για τους Πειραιώτες ήταν ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 24:45 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες μέσα στον αγώνα.

Μιλώντας στη flash interview μετά το τέλος του ματς, ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, ενώ, στάθηκε και στο γεγονός πως ο ίδιος ακόμα ψάχνει τον ρόλο του στην ομάδα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εβάν Φουρνιέ:

«Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμένα, μπροστά στο κοινό μας. Είμαι ενθουσιασμένος, πήραμε την νίκη. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, αλλά χαίρομαι με την νίκη. Η νίκη είναι νίκη. Η Ζάλγκιρις έπαιξε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί μετά τα πρώτα 15 λεπτά.

Ήρθα σε μια ομάδα που παίζει μαζί για χρόνια. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω πώς θα βοηθήσω παραπάνω. Είμαι επιθετικός, προσπαθώ να βοηθήσω με κάθε τρόπο, να ηγούμαι με τη φωνή και το παράδειγμά μου. Θέλω πρώτα να δίνω λύσεις στην άμυνα και μετά θα έρθουν τα πράγματα και στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x