Βόλεϊ

«Γλυκιά» ήττα από τη Λας Πάλμας και πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν να πάρει δύο σετ κόντρα στη Λας Πάλμας για να πάρει την πρόκριση, τα κατάφερε και πέρασε στον επόμενο γύρο του Champions League, εκεί όπου τον περιμένει η ρουμάνικη Μπρασόφ.

Έχοντας κερδίσει 3-0 σετ μέσα στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός πήγε στα Κανάρια Νησιά θέλοντας κόντρα στην Λας Πάλμας να πάρει δύο σετ, τα οποία θα του ήταν αρκετά για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχασαν το πρώτο σετ, αλλά μετά σοβαρεύτηκαν και με καταιγιστική εμφάνιση στα δύο επόμενα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ισπανούς, παίρνοτας την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Κέρδισαν το δεύτερο με το εντυπωσιακό 5-25 και το τρίτο με 17-25, κλειδώνοντας εκεί τη μεγάλη πρόκριση, καθώς ότι έγινε στη συνέχεια ήταν απλά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τη Λας Πάλμας να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Πλέον η ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη ρουμανική Μπράσοφ, το τελευταίο εμπόδιο για την είσοδο στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο βόλεϊ.

Τα σετ: 25-17, 5-25, 17-25, 25-22, 19-17

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x