Euroleague

Βεζένκοφ: «Στα χαρτιά έχουμε προοπτική ως ομάδα, αλλά δεν βοηθάει μόνο να το λέμε, πρέπει να το δείχνουμε κιόλας»

Με δηλώσεις του μετά την αγχωτική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις, ο Σάσα Βεζένκοφ στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως πρέπει άπαντες να παλέψουν και να βελτιωθούν.

Έχοντας - ξανά - πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να χάσει ένα δικό του ματς από τη Ζάλγκιρις, ωστόσο, στο τέλος επιβίωσε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 74-68.


Μετά το τέλος του αγώνα, ο MVP, αλλά και κομβικός στο φινάλε της αναμέτρησης με 6 πόντους, Σάσα Βεζένκοφ, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως άπαντες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά ώστε οι Πειραιώτες να παίξουν το μπάσκετ που μπορούν με βάση το ταλέντο και την ποιότητα που διαθέτουν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:


«Παίξαμε καλά στην πρώτη περίοδο, μοιράζαμε την μπάλα. Ξέραμε ότι η Ζάλγκιρις είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Κέρδισε την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα. Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, είχαν νομίζω 9 στο ημίχρονο. Δεν παίξαμε καλά επιθετικά στο υπόλοιπο ματς. Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Κρατάμε το αποτέλεσμα. Στα χαρτιά έχουμε προοπτική ως ομάδα, αλλά δεν βοηθάει μόνο να το λέμε, πρέπει να το δείχνουμε κιόλας. Πρέπει να παλέψουμε, να παίξουμε καλύτερα. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι.

Αν θυμάμαι καλά δεν σούταρα πολύ στο παιχνίδι, γιατί η αντίπαλη άμυνα είχε προετοιμάσει το πλάνο της, οπότε έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου με άλλους τρόπους. Πρέπει να κάνω σκριν, να παίρνω ριμπάουντ, να δίνω ασίστ. Όλα είναι πιο δύσκολα. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε αυτό το ματς και συνεχίζουμε. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, την Τρίτη και την Παρασκευή. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιιστικές. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και να βελτιωνόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x