Nations League

Λύγισε τον Στρακόσα και έπιασε κορυφή η Τσεχία!

Η Τσεχία νίκησε 2-0 την Αλβανία του Στρακόσα και έπιασε στην κορυφή τη Γεωργία, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Ουκρανία του Γιάρεμτσουκ.

Χωρίς μεγάλη δυσκολία η Τσεχία επικράτησε με 2-0 της Αλβανίας του Στρακόσα, πιάνοντας στην κορυφή τη Γεωργία, που έχασε με 1-0 από την Ουκρανία του Γιάρεμτσουκ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 75’ στη θέση του Ντόβμπικ.

Ο Τσόρι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Τσεχία, ο οποίος μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ και στο 63ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η Αλβανία δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα και έτσι τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουκρανία επικράτησε με 1-0 της Γεωργίας και πήρε την πρώτη της νίκη. Ο Μούντρικ στο 35’ άνοιξε το σκορ, με τη Γεωργία στη συνέχεια να το παλεύει αλλά χωρίς να φτιάχνει κάποια αξιόλογη φάση.

Ο Γιάρεμτσουκ μπήκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό στη θέση του Ντόβμπικ, με τον Κβαρατσκέλια να κάνει το 1-1 στο 89’ αλλά να μη μετράει για οφσάιντ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Γεωργία να έχει πλέον παρέα στην κορυφή στην Τσεχία και την Ουκρανία να είναι ισόβαθμη με 3 πόντους με την Αλβανία, για τον 1ο όμιλο της League B.

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x