Euroleague

Μπαρτζώκας: «Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα - Πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίζουμε το παιχνίδι μας»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ με σκορ 74-68.

Έχοντας - ξανά - πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να χάσει ένα δικό του ματς από τη Ζάλγκιρις, ωστόσο, στο τέλος επιβίωσε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 74-68.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα πολλά άστοχα τρίποντα αλλά και λάθη της ομάδας του, τόνιζοντας πως αυτή έδειξε νευρική και θα μπορούσε να είχε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Παράλληλα, επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει απλώς να ηρεμήσουν και να παίζουν το παιχνίδι τους, και η βελτίωση θα έρθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κερδίσαμε. Δεν περιμέναμε ένα εύκολο ματς. Είχαμε τον έλεγχο για 10-12 πόντους. Θα μπορούσαμε να πάρουμε εύκολες αποφάσεις για να "τελειώσουμε" το ματς. Όμως, ήμασταν αγχωμένοι, πήραμε κακές επιλογές και το παιχνίδι έμεινε κλειστό μέχρι το τέλος.

Είχαμε 4/17 τρίποντα, κάποια εκ των οποίων ήταν ελεύθερα και κάναμε 19 λάθη. Φάνηκε πως ήμασταν νευρικοί. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να παίζουμε το παιχνίδι μας. Η άμυνα μας βοήθησε και θεωρούμε πως μέσα στη σεζόν θα βελτιωθεί αρκετά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x