Βόλεϊ

Παντακίδης: «Ξεχωριστό το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, αφιερωμένο στον Νάσο»

Ο Γιάννης Παντακίδης χαρακτήρισε ξεχωριστό το φετινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ και τόνισε ότι το αφιερώνει στο φίλο του «δικέφαλου» που έχασε πρόσφατα τη ζωή του.

Τα συναισθήματά του για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Παντακίδης. Ο κεντρικός του «δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε ξεχωριστή την επιτυχία της ομάδας του, που ήρθε με δύο break στην έδρα του Ολυμπιακού και την αφιέρωσε στον Νάσο Κωνσταντίνου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο προσπαθώντας να γλιτώσει από χούλιγκαν και έχασε τη ζωή του λίγες ημέρες μετά.

Αναλυτικά μίλησε στον «Metropolis» για:

- την κατάκτηση του τίτλου και τη χαρά που πρόσφεραν στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Έχουμε νιώσει πόση χαρά δώσαμε στον κόσμο και όχι μόνο όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το νιώθαμε από την ώρα που πηγαίναμε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και μας προσπερνούσαν αυτοκίνητα και μηχανάκια με κασκόλ και φανέλες του ΠΑΟΚ. Ήταν κάτι απίστευτο.»

- το πώς έζησε τον χθεσινό τελικό: «Από το πρώτο λεπτό που φτάσαμε στο γήπεδο, όλοι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά έπρεπε να ήμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή και να μη σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στο τέλος. Καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε εκπληκτικό βόλεϊ και ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό.»

- τη συγκινητική του αφιέρωση προς τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου: «Αυτό το είχα στο μυαλό που από το παιχνίδι στην Πυλαία, όπου χάσαμε. Σε περίπτωση που παίρναμε τον τίτλο θα του τον αφιερώναμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε στη Θεσσαλονίκη. Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου ποτέ, ακόμη και μετά τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι. Κάθε ένα από τα τρία Πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστό, τα έχουμε πανηγυρίσει πάρα πολύ αλλά το συγκεκριμένο είναι αφιερωμένο στον Νάσο που έφυγε από τη ζωή. Ήρθε να δει την ομάδα του, την καψούρα του και δυστυχώς όπως ήρθε με το αεροπλάνο, έφυγε πίσω άδικα.»

- όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα στο Ρέντη σε αντίθεση με αυτόν της Πυλαίας: «Δυστυχώς, τα τελευταία τρία χρόνια που παίρνουμε το Πρωτάθλημα αυτό συμβαίνει όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Έγινε πρόπερσι, έγινε πέρσι στα ημιτελικά, έγινε φέτος, δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι πρέπει να δουν ότι όποτε ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, γίνονται όλα αυτά. Αντίθετα στο Παλατάκι δεν έπεσε το παραμικρό στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ ξέρει να βοηθάει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο είτε χάνει είτε κερδίζει και είναι πάντα κοντά της.»

- τα κλειδιά της νίκης στο Ρέντη: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Απλώς στην έδρα μας, δεν μπορέσαμε να παίξουμε το βόλεϊ που παίζαμε στα τελευταία παιχνίδια. Μετά το τέλος του αγώνα στο Παλατάκι, στα αποδυτήρια δώσαμε την υπόσχεση ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που έρχεται στο γήπεδο και νομίζω ότι χθες του δώσαμε το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” που μπορούσαμε».

- το χθεσινοβραδινό γλέντι: «Όταν υπάρχει μια τέτοια βραδιά, πρέπει να είναι όλα όμορφα. Διασκεδάσαμε με τα παιδιά του ποδοσφαίρου και εύχομαι να έχουν μια καλή πορεία και στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x