Βόλεϊ

«Ξυπνούν» μνήμες στην Πετρούπολη

Ένας αγώνας βόλεϊ που θα «ξυπνήσει» μνήμες στους παλιότερους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:30 στο κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» της Πετρούπολης, στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης.

Μετά την περυσινή αναμέτρηση μεταξύ των παικτών της Εθνικής ομάδας του 1987 που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης και τους εν ενεργεία διεθνείς, αναλαμβάνουν δράση οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Οι σπουδαίες μορφές των δύο «αιωνίων» αντιπάλων του ελληνικού αθλητισμού λένε «όχι» στη βία, αλλά, πέρα από το αθλητικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν, στόχος του Δήμου Πετρούπολης είναι και η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων της περιοχής των δυτικών προαστίων.


Αναλυτικά, τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Κοκκινοπράσινοι (Λάιος, Πολύζος): Στέλιος Καζάζης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Σάκης Μουστακίδης, Δημήτρης Γόντικας, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Δημητριάδης, Γιώργος Λυκούδης, Παύλος Καραμαρούδης, Τερζάκης, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Φάκας, Θανάσης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Θεοδωρίδης, Βασίλης Μηνούδης

Πρασινοκόκκινοι (Γεωργαντής, Ηλιόπουλος): Βασίλης Κουρνέτας, Δημήτρης Ξεροβάσιλας, Μάριος Γκιούρδας, Σάκης Ψάρρας, Γιώργος Ντράκοβιτς, Ρήγας, Άκης Χατζηαντωνίου, Τάκης Μαυράκης, Παναγιώτης Ζακυνθινός, Βαγγέλης Κουτουλέας, Στέλιος Αμαριαννάκης, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, Δημήτρης Καζάζης, Δημήτρης Μαργαρώνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x