Βόλεϊ

Κορυφαίο καμπ με την υπογραφή του Γκρίμπιτς

Υψηλού επιπέδου καμπ για αθλητές αλλά και προπονητές βόλεϊ διοργανώνει τον Ιούλιο στο Ζλάτιμπορ ο Βλάντιμιρ Γκρίμπιτς.

Ένα πρωτοποριακό και υψηλού επιπέδου καλοκαιρινό καμπ διοργανώνει τον ερχόμενο Ιούλιο (1 έως 29) στο Ζλάτιμπορ ο Βλάντιμιρ Γκρίπιτς.

Ο κορυφαίος Σέρβος βόλεϊμπολίστας ξεκινάει το νέο του εγχείρημα με υψηλές προδιαγραφές, έχοντας ως στόχο να διαμορφώσει υγιής αθλητές, με σωστές βάσεις για το άθλημα.

«Τα παιδιά με το που θα έρθουν στο καμπ, πριν ξεκινήσουν τις προπονήσεις για το βόλεϊ, θα περάσουν από ειδικά τέστ προκειμένου να καταγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να φτιάξουμε το αθλητικό τους προφίλ, το οποίο θα χρησιμέψει και μελλοντικά προκειμένου να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις, αλλά θα γίνουν κι οι ορθοπαιδικές διαγνώσεις που θα μας βοηθήσουν να αποτρέψουμε μελλοντικούς τραυματισμούς.

Μετά απ’ όλα αυτά ακολουθεί ο διαχωρισμός με βάση της ηλικίες (το καμπ δέχεται παιδιά από 8 έως 19 ετών) όπου φυσικά υπάρχει διαφορετικού είδους προπόνηση».

Πέρα από τους νεαρούς αθλητές, την ευκαιρία να μάθουν μέσα από το καμπ θα έχουν και οι προπονητές που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής, καθώς θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ή ακόμα και να συμμετέχουν εθελοντικά τις προπονήσεις.

Μάλιστα, η εκμάθηση θα μπορεί να γίνεται και… εξ αποστάσεως, αφού η FIVΒ έχει αναλάβει να μεταδίδει κάθε απόγευμα διαλέξεις μέσω Live streaming.

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις στο Ζλάτιμπορ υπάρχουν δύο κλειστά γήπεδα, δύο πισίνες και γήπεδο μπιτς βόλεϊ, ενώ συνολικά 24 άτομα (εκτός από τους προπονητές, διατροφολόγο, φυσιοθεραπευτές) είναι επιφορτισμένα με την εξυπηρέτηση των αθλητών και των αθλητριών που θα βρεθούν εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x