Βόλεϊ

Δεν ξέχασε τον Καραμάνο ο Γιώργος Σαββίδης… (pics)

Θυμάστε τη διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα σε Τάσο Καραμάνο και Γ. Σαββίδη, που ξέσπασε μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Volleyleague; Ο γιος του Ιβάν, πάντως, καθόλου δεν την ξέχασε! Δείτε τι πόσταρε!

Συνέχεια στη διαδικτυακή κόντρα του με τον Τάσο Καραμάνο έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης, μετά την τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στου Ρέντη και το δεύτερο break του «δικεφάλου», που του έδωσε και το πρωτάθλημα της Volleyleague, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο κ. Σαββίδης, θυμίζουμε, μετά τον τρίτο τελικό της Volleyleague ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στου Ρέντη, είχε γράψει «δεν μπορούν τα παλικάρια», σε φωτογραφία που είχε «ποστάρει» από τον περιβόητο τσακωμό Αγκάμεζ-Ανδρεάδη, μετά το πρώτο break της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την εν λόγω ανάρτηση είχε σχολιάσει με σαρκαστική, επίσης, διάθεση, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής της Φεϊρένσε (στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), γράφοντας στο facebook, μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο Παλατάκι, «ρε Σαββίδη, πόσο δίκιο είχες... δεν αντέχουν τα παλικάρια...».

Για να «χτυπήσει» εκ νέου ο Σαββίδης! «Ποιος είναι αυτό αυτός; Κάποιος; Είναι ο κύριος δανεικός. Χάρη σε εμένα σε θυμήθηκαν», έγραψε στο instagram.

inner

Μετά, δε, την αποψινή εξέλιξη, o Γιώργος Σαββίδης αποδείχθηκε ότι δεν ξέχασε, ποστάροντας στο instagram, απευθυνόμενος στον Καραμάνο: «Είσαι ακόμα εκεί, κύριε δανεικέ; Δεν σε ακούω. Πρωτάθλημα μέσα στον Πειραιά».

Ακολούθως, «ανέβασε» video με τους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια του Ρέντη, γράφοντας: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό».

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x