Stoiximan Super League

Ξεμούδιασμα με εξάρα για την ΑΕΚ

Σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει τελικού Κυπέλλου έμεινε η ΑΕΚ. Με τον Μπουονανότε να σκοράρει δυο φορές (και τον ξεχασμένο Κρισάντους να βρίσκει επίσης δίχτυα) η «Ένωση» νίκησε 6-0 τον Ηλυσιακό.

Μια καλή προπόνηση -στην προσπάθεια να κρατηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου- έκανε η ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό.

Με τον Στέλιο Μανωλά να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί το προηγούμενο διάστημα, η «Ένωση» επικράτησε 6-0 του Ηλυσιακού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Σπάτα.

Ο ορεξάτος Μπουονανότε πέτυχε δυο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» (38’, 51’), από ένα πέτυχαν επίσης οι Τζανετόπουλος (17’), Πλατέλλας (32’) και Πέκχαρτ (55’), ενώ τον δρόμο για τα δίχτυα βρήκε και ο ξεχασμένος Κρισάντους (59’).

Όσο για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, απαρτιζόταν από τους: Ανέστη, Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Κορδέρο, Μπουονανότε, Πλατέλλα, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βούρας, Βασιλαντωνόπουλος, Άρθο, Κρισάντους και Γαλανόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x