Europa League

Λαζαρίδης: «Δεν μας ήθελε η τύχη»

«Αγγίξαμε το όνειρο, αλλά δεν μας ήθελε η τύχη», δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης μετά τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από την Άλκμααρ την οποία κέρδισαν με σκορ 2-0.

Με την τύχη τα έβαλε ο Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος τόνισε πως με τη νίκη τους κόντρα στην Άλκμααρ (2-0) άγγιξαν το όνειρο.

Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη διακοπή του αγώνα, χαρακτηρίζοντας το εν λόγω συμβάν πρωτόγνωρο.

Μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League ο Λαζαρίδης επισήμανε πως πλέον στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν ξανά την έξοδό τους στην Ευρώπη.

«Αγγίξαμε το όνειρο, παίξαμε καλά, παίξαμε όπως έπρεπε σε αυτά τα τριάντα λεπτά που μας απέμεναν. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς και για τους αντιπάλους μας. Παρόλα αυτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε ευκαιρίες. Όμως δεν μας ήθελε η τύχη, δεν μας ήθελε η μπάλα. Χάσαμε πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και πάλι την ευρωπαϊκή μας έξοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x