Σκωτία

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ο Τσέρνι έδωσε τη νίκη στη Ρέιντζερς

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βάτσλαφ Τσέρνι, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ, η Ρέιντζερς επικράτησε 2-0 της Σεν Τζόστον εντός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Εύκολο βράδυ είχε η Ρείντζερς, η οποία υποδέχτηκε την προτελευταία και αρκετά αδύναμη Σεν Τζόστον, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σκωτίας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να προβάλουν την παραμικρή αντίσταση στο πρώτο ημίχρονο, είχαν παθητικό ρόλο και η Ρέιντζερς δημιουργούσε φάσεις με πολύ μεγάλη ευκολία και συχνότητα.

Το γκολ του Τσέρνι στο 34' ήρθε να μετατρέψει αυτήν την υπεροχή σε γκολ και να δώσει το προβάδισμα στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, στο 58', με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Η Ρέιντζερς έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα πίσω από τις Σέλτικ και Αμπερντίν, που έχουν το απόλυτο. Από την άλλη, η Σεν Τζόστον παρέμεινε στους 4 βαθμούς και στην 11η θέση της κατάταξης, πάνω μόνο από τη Χαρτς.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/10

Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ 1-2
Σεντ Μίρεν-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-1
Νταντί-Κιλμάρνοκ 2-0

Κυριακή 6/10

Ρος Κάουντι-Σέλτικ 1-2
Αμπερντίν-Χαρτς 3-2
Ρέιντζερς-Σεν Τζόνστον 2-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x