Στο πρόβλημα του εύκολου γκολ, που προκαλεί νευρικότητα και επηρεάζει όλη την ομάδα, εστίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του ΠΑΟΚ από την Στεάουα (0-1).

«Ο ΠΑΟΚ είναι σε κρίση, γιατί δεν έχει κερδίσει κανένα μεγάλο παιχνίδι από τα 5-6 που έχει δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χθες έγινε ακριβώς το ίδιο με τον Άρη. Οι τελικές στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν 43, με τέσσερα δοκάρια. Το πρόβλημα είναι πως σε αυτές τις φάσεις δεν είναι πουθενά τα φορ και οι άλλοι παίκτες είναι πνευματικά κουρασμένοι. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός, αλλά δεν βρήκε το γκολ και μετά φορτώθηκε με άγχος. Το ότι δεν μπαίνει η μπάλα μέσα φέρνει και τα υπόλοιπα προβλήματα στην ομάδα. Πρέπει να βρεθεί λύση στο εύκολο γκολ. Δυστυχώς έχει χαθεί έδαφος στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν ακόμη 18 βαθμοί να παιχτούν. Τώρα θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο», τόνισε.

Όσο για το ματς στη Λιβαδειά την Κυριακή είπε: «Πρέπει να κερδίσει για να πάει με ηρεμία στη διακοπή. Ο Λουτσέσκου λογικά θα κάνει πολλές αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα. Είναι βέβαιο πως θα δούμε και τον Λόβρεν».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x