Europa League

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται: Ο Φέργκιουσον ήταν στο γήπεδο της Ρέιντζερς και έβλεπε τη Γιουνάιτεντ στο κινητό!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο «Ibrox» για να δει το Ρέιντζερς-Λιόν, όμως ταυτόχρονα έριχνε... κλεφτές ματιές στο κινητό του για την εξέλιξη στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Πόρτο!

Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκατσε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν ξεχνά ποτέ την αγάπη του για την ομάδα την οποία οδήγησε στην πιο λαμπρή εποχή της ιστορίας της.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βρέθηκε την Πέμπτη (03/10) στο «Ibrox» για να δει το Ρέιντζερς-Λιόν για το Europa League, ωστόσο η προσοχή του ήταν αλλού. Στην Πορτογαλία, δηλαδή, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε την Πόρτο!

Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα που δείχνουν τον Φέργκιουσον να παρακολουθεί το ματς των «κόκκινων διαβόλων» από το κινητό του. Μάλιστα, όταν ο Χάρι Μαγκουάιρ ισοφάρισε για τη Γιουνάιτεντ αργά στην αναμέτρηση, ο θρυλικός Σερ Άλεξ γύρισε στον διπλανό του και τον ενημέρωσε για την εξέλιξη. «3-3 η Γιουνάιτεντ, Μαγκουάιρ», φαίνεται από τα πλάνα πως λέει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x