Ισπανία

Τιμώρησε την παθητική Ατλέτικο η Σοσιεδάδ!

Έπαιξε με τη φωτιά και το πλήρωσε η Ατλέτικο. Με γκολάρα του Σούσιτς, η Σοσιεδάδ έμεινε όρθια απέναντι στους άτολμους «ροχιμπλάνκος» (1-1).

Ισοπαλία στο Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ατλέτικο Μαδρίτης με… κερδισμένους τους γηπεδούχους. Η «μάχη» στο Σαν Σεμπαστιάν για την 9η αγωνιστική της La Liga έληξε 1-1, με τους Βάσκους να τιμωρούν στην τελική ευθεία τους «ροχιμπλάνκος».

Η γκολάρα του Σούσιτς με τηλεκατευθυνόμενη σουτάρα έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε τον βαθμό στους Βάσκους, ενώ δικαίως στέρησε δύο από τους φιλοξενούμενους. Το πρόσφατο τραύμα από την τεσσάρα που δέχθηκε η ομάδα του Σιμεόνε από την Μπενφίκα στο Champions League ήταν ανοιχτή. Έτσι, ο Αργεντινός τεχνικός το παράκανε με την αμυντική προσέγγιση που έκανε στο ματς και κράτησε πολύ πίσω την ομάδα του.

Για να εφαρμόσει αυτό το πλάνο και να πάει πιο αμυντικά απ’ όσο λειτουργεί συνήθως η Ατλέτικο βοήθησε και το πάρα πολύ γρήγορο γκολ του Άλβαρες. Ο διεθνής φορ έπιασε διαγώνιο σουτ και νίκησε στα 52’’ τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Από εκεί και μετά δεν πολυσκέφτηκε την επίθεση η Ατλέτικο, ενώ η Σοσιεδάδ έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες, με τον Όμπλακ να έχει πολύ σημαντική συμβολή για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το «μηδέν» πίσω μέχρι το 84ο λεπτό.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/10
Λεγανές-Βαλένθια 0-0

Σάββατο 5/10

Εσπανιόλ-Μαγιόρκα 2-1
(18' Κούμπουγια, 47' Καρέρας - 68' Ράιγιο)

Χετάφε-Οσασούνα 1-1
(21' Γιλντιρίμ - 60' Μπούντιμιρ)

Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγεκάνο 1-2
(51' Αμαλά - 51' 80' Ντε Φρούτος)

Λας Πάλμας-Θέλτα 0-1
(28' Ιγκλέσιας)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 2-0
(14’ Βαλβέρδε, 73’ Βινίσιους)

Κυριακή 6/10
Τζιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 15:00

Αλαβές-Μπαρτσελόνα 0-3
(7', 22', 32 Λεβαντόφσκι)

Σεβίλλη-Μπέτις 1-0
(50' Λουκεμπάκιο)

Σοσιεδάδ-Ατλέτικο 1-1
(84' Σούσιτς - 1' Άλβαρες)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x