Γενικά

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Ανατροπή με Ποπέσκου για την Στεάουα, 3-2 την Γκλόρια Μπουζάου

Η Στεάουα Βουκουρεστίου, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γκλόρια Μπουζάου, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε ακόμα μια νίκη (3-2), την 4η διαδοχική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου διάγει μια εξαιρετική περίοδο τον τελευταίο μήνα, και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματά της. Η ομάδα του Χαραλάμπους πέτυχε την 4η διαδοχική της νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Γκλόρια Μπουζάου για την 12η αγωνιστική του ρουμάνικου πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζίπα στο 7', ωστόσο με τον Ποπέσκου να αναλαμβάνει δράση η Στεάουα ανέτρεψε την κατάσταση. Ο νεαρός σταρ της ομάδας ισοφάρισε στο 39' και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 67'. Ο Μπιρλιγκέα στο 74' έκανε το 3-1, με τον Τσέστορ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Στεάουα, που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό τον Νοέμβριο για το Europa League, πάει στη διακοπή γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανεβαίνοντας στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έχει και το απόλυτο στην Ευρώπη. Νίκησε τη Ρίγα στην πρεμιέρα και τη 2η αγωνιστική πέρασε από την Τούμπα, νικώντας 1-0 τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ματς που αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο ο Λιζάντρου, με τους συμπαίκτες του να του αφιερώνουν τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x