Europa League

Μάκος: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης της «Ένωσης» με τη Χάιντουκ (3-1). «Στο ''δεύτερο'' ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό», είπε ο μέσος του «Δικεφάλου», που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης της «Ένωσης» με τη Χάιντουκ (3-1).

«Στο ''δεύτερο'' ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό», είπε ο μέσος του «Δικεφάλου», που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Έπειτα και μέχρι να τελειώσει το πρώτο 45λεπτο, η Χάιντουκ ήταν καλύτερη. Στο ''δεύτερο'' ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τώρα θα πάμε να παίξουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα (σ.σ. στην Αγία Πετρούπολη με τη Ζενίτ). Πιστεύω ότι βδομάδα με τη βδομάδα, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα βελτιωνόμαστε ολοένα και περισσότερο. Ακόμη, πάντως και στο ματς με την Κέρκυρα ήμασταν άτυχοι, όχι κακοί».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x