Stoiximan Super League

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών της Λαμίας

Η Λαμία ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας και των καλοκαιρινών της φιλικών.

Η Λαμία ενημέρωσε την Τετάρτη για το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά που θα διεξαχθούν στη διάρκεια αυτής.

Αναλυτικά:
Την Πέμπτη 4/7 και την Παρασκευή 5/7 θα γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, καθώς κι ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος, ενώ οι ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε γκρουπ, θα πραγματοποιήσουν και τα εργομετρικά τους τεστ.

• Την Δευτέρα 8/7 στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη συγκέντρωση–προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

• Από τη Δευτέρα 15/7 μέχρι και την Πέμπτη 18/7, η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ», πραγματοποιώντας το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της.

• Την Κυριακή 21/7, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «The Fallon Hotel Alkmaar» και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Τετάρτη 31/7 όπου κι επιστρέφει στην Ελλάδα.

• Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Τα μέχρι σήμερα προγραμματισμένα φιλικά είναι τα εξής:
• Στις 17/7 στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό

• Στις 30/7 στην Ολλανδία με αντίπαλο την Sparta Rotterdam και στις 27/7 άλλο ένα φιλικό στην Ολλανδία με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός τις επόμενες ημέρες.

• Από 5 έως 7/8 συμμετοχή στα φιλικά παιχνίδια του φιλανθρωπικού τουρνουά του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Λεπτομέρειες για τις ακριβείς ώρες των φιλικών θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες με νεότερες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x