Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Υπάρχει πολλή διάθεση στην ομάδα, έχει αλλάξει η δομή της - Για αυτό είναι MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη της Εθνική μας ομάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, στην πρεμιέρα μας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι το φαβορί στο Προολυμπιακό Τουρνουά που φιλοξενεί στο «σπίτι» της έστειλε η Εθνική ομάδα νικώντας εμφατικά τη Δομινικανή Δημοκρατία με 109-82 στο κατάμεστο ΣΕΦ, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε... δαιμονιώδη φόρμα!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Παπαγιάννης, στάθηκε στη διάθεση που υπάρχει στη «γαλανόλευκη», στον αντίκτυπο που έχει η παρουσία του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην ομάδα, αλλά και στο γεγονός πως άπαντες στην «επίσημη αγαπημένη» πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:


«Η δομή της ομάδας είναι λίγο διαφορετική. Βλέπουμε ότι έχουμε πολλές ασίστ. Υπάρχει πολλή διάθεση στην ομάδα. Υγεία να έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εξαιρετικός, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως χαρακτήρας. Κοιτάζει όλοι να νιώθουν καλά, γι’ αυτό και είναι ο MVP στο ΝΒΑ. Δεν θέλω να προτρέχω και να μιλάμε για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοιτάζουμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης, μετράει να έχεις ρυθμό και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αίγυπτο. Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο, υποτιμάς τον εαυτό σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x