Ελλάδα

Σπανούλης: «Τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι περήφανα που φορούν αυτή τη φανέλα- Παγκόσμιος σούπερ σταρ ο Γιάννης»

Δείτε όσα ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη της Ελλάδας ενάντια στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Ελλάδα ήταν σαρωτική στο πρώτο της ματς στο προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ, καθώς διέλυσε με 109-82 τη Δομινικανή Δημοκρατία, αφήνοντας ικανοποιημένος τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε μετά την αναμέτρηση στην αμυντική λειτουργία της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε μία πολύ ομαδική ομάδα, είμαστε αλτρουιστές. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου, ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλή εμφάνιση.

Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που είχαμε σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το ματς με την Αίγυπτο. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει. Μας διακρίνει σαν ομάδα η ταπεινότητα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ζητάω από όλα τα παιδιά να είναι επιθετικοί. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή.

Ο Γιάννης είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Μας αντιπροσωπεύει σε όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι ανοιχτόμυαλος, αγαπάει πολύ το μπάσκετ, αγαπάει την πατρίδα του. Θέλει πολύ να είναι εδώ και θέλει πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία 15 χρόνια.

Βλέπουμε ότι τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα. Εισπράττουμε έναν άνθρωπο που είναι ένας τεράστιος παίκτης, με τεράστια ηγετικά προσόντα. Είναι πάρα πολύ ταπεινός. Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι η ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x