Ελλάδα

Τολιόπουλος: «Καλάθης & Γουόκαπ είναι ''μαέστροι'' - Όλοι δίνουμε τo 100% για να ακολουθήσουμε το πλάνο του Σπανούλη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος έπειτα από την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη της Εθνικής επί της Δομινικανής Δημοκρατίας με σκορ 109-82 για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ!

Εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και έκανε το πρώτο βήμα επιστροφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική!

Η «επίσημη αγαπημένη» επικράτησε εκκωφαντικά της Δομινικανής Δημοκρατίας με σκορ 109-82 στο ΣΕΦ και προετοιμάζεται για το ματς με την Αίγυπτο την Πέμπτη στις 21:00 προκειμένου να πάρει την πρωτιά στον όμιλο της.

Μετά το τέλος του ματς ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για την όμορφη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, τον χρόνο συμμετοχής και τον τρόπο παιχνιδιού του, ρωτήθηκε για τον μεγάλο αριθμό των ασίστ της Εθνικής, ενώ στάθηκε και στο πλάνο και τη φιλοσοφία του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:
Για τον κόσμο στο ΣΕΦ και για το πόσο βοήθησε ο Γιάννης: «Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης για εμάς. Μας έδωσε δύναμη. Τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ. Ο Γιάννης ξέρουμε τι παίκτης είναι. Όταν παίρνει την μπάλα οι υπόλοιποι είτε περιμένουμε την πάσα του είτε ξέρουμε ότι θα κάνει το σωστό.»

Για τον χρόνο συμμετοχής του και τον τρόπο παιχνιδιού του: «Θέλω να είμαι σκληρός στην άμυνα και στην επίθεση απλώς να παίζω το παιχνίδι μου και να συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα όλη τη χρονιά».

Για τις 29 ασίστ της Εθνικής: «Έχουμε τον Τόμας και τον Νικ που είναι... μαέστροι. Όλοι σουτάρουμε με ψυχολογία, ο Γιάννης είναι ασταμάτητος, οπότε όλες αυτές οι ασίστ είναι από το παιχνίδι μας, την ομαδικότητα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τη φιλοσοφία του Βασίλη Σπανούλη: «Όλοι γνωρίζαμε ότι με την έλευση του η Εθνική θα αλλάξει πρόσωπο, παίζουμε ο ένας για τον άλλον και δίνουμε το 100% για να ακολουθήσουμε το πλάνο του. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και η χημεία βγήκε γρήγορα».


@sporfm946

Ο Βασίλης Τολιόπουλος για τη νίκη της Εθνικής στο Προολυμπιακό Τουρνουά #DOMGRE #basketball #sporfm

? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x