Europa League

Μπάγεβιτς: «Το σημαντικό είναι η νίκη»

Στη νίκη (3-1) στάθηκε περισσότερο από την εμφάνιση της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με την Χάιντουκ. «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη», τόνισε ο τεχνικός της «Ένωσης». «Είχαμε προβλήματα με τον Τζεμπούρ», δήλωσε ο προπονητής της Χάιντουκ.

Στη νίκη στάθηκε περισσότερο από την εμφάνιση της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με την Χάιντουκ. «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη», τόνισε ο τεχνικός της «Ένωσης».

«Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια μαρκάραμε με λάθος τρόπο και η Χάιντουκ ισοφάρισε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο 45λεπτο ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε πάθος, κίνηση και φτάσαμε στη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά και αυτό έχει σημασία», τόνισε ο κ. Μπάγεβιτς.

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Για τη συνέχεια θα δούμε. Έχω πει ότι ο όμιλος έχει καλούς και κακούς αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο μας», κατέληξε.

Τις ικανότητες του Ραφίκ Τζιμπούρ εκθείασε ο προπονητής της Χάιντουκ, Στάνκο Ποκλέποβιτς. Ο Κροάτης τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε προβλήματα με τον Τζεμπούρ. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και γρήγορος. Έφευγε από το ένα άκρο στο άλλο πολύ γρήγορα και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Οταν ένας παίκτης τρέχει τόσο γρήγορα, δεν μπορείς να τον σταματήσεις εύκολα, αν και βάλαμε δύο παίκτες πάνω του».

Για το παιχνίδι, γενικότερα, τόνισε: «Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Η δική μου ομάδα θυμίζει… παιδικό σταθμό καθώς είναι πολύ νεαρή σε ηλικία. Οταν πρέπει να επιτεθεί ή να αμυνθεί, δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να το κάνει. Είμαι ικανοποιημένος, όμως, από την προσπάθεια που έκαναν. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια ομάδα είναι φαβορί. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο που φταίει. Σε όλο το ματς η ομάδα έπαιξε εξίσου καλά. Απλά, έγιναν κάποια λάθη και μπήκαν τα δύο γκολ. Δεν έχω παράπονο από τη διαιτησία, αν και νομίζω ότι το δεύτερο γκολ ήταν οφ σάιντ. Δεν αμφισβητώ το πέναλτι, νομίζω ότι ο διαιτητής ήταν καλός. Στο συγκεκριμένο γκολ είναι ένα τυπικό λάθος που κάνουν οι τερματοφύλακες. Επιασε το πέναλτι, αλλά δέχτηκε αυτό. Εκανε λάθη ο Σούμπασιτς, αλλά δεν είναι μόνο ο Σούμπασιτς που φταίει. Ολοι κάνουν λάθη και αυτό είναι φυσιολογικό όταν μία ομάδα είναι νεαρή και πρέπει να ωριμάσει. Γίνονται αυτά. Θα έλεγα, επίσης, ότι και η μπάλα δεν ήταν και τόσο καλή και κάποιες φορές έφευγε από τα χέρια του γκολκίπερ. Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι του Μπούλκου που έπαιζε πρώτη φορά αλλά και από την ομάδα, γενικότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x