NBA

Σαν σήμερα: Η καρέκλα που… εκτόξευσε ο θρυλικός Μπόμπι Νάιτ (video)

Την 23η Φεβρουαρίου του 2021 συμπληρώνονται 36 χρόνια από την «έκρηξη» του Μπόμπι Νάιτ, που συνδυάστηκε με την… εκτόξευση μίας καρέκλας στο παρκέ.

Η επέτειος μίας από τις μεγαλύτερες… εκρήξεις στην ιστορία του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ είναι την 23η Φεβρουαρίου, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Μπόμπι Νάιτ.

Μία ημέρα σαν κι αυτή το 1985, ο Hall of Famer προπονητής, τότε στον πάγκο του κολεγίου της Ιντιάνα έχασε την ψυχραιμία του από τις υποδείξεις των διαιτητών σε ένα ματς με το Πέρντιου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε μία καρέκλα, την οποία… εκτόξευσε στο παρκέ!

Ο λόγος της «έκρηξης» του Μπόμπι Νάιτ ήταν τα τρία φάουλ που χρεώθηκαν οι παίκτες του σε διάστημα 59 δευτερολέπτων. Φυσικά και αποβλήθηκε από το ματς, μετά από αυτό το συμβάν, αλλά στη συνέχεια έπεσε στα… μαλακά, αφού τιμωρήθηκε με ποινή μόλις μίας αγωνιστικής.

Ο Μπόμπι Νάιτ θεωρείται προπονητής-θρύλος των ΗΠΑ και ειδικά του κολεγιακού μπάσκετ, ενώ με τον ίδιο στον πάγκο, η εθνική ομάδα της χώρας είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984, στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x