NBA

Λάμψη Πρίτσαρντ και νίκη των Σέλτικς επί των Νάγκετς στην πρεμιέρα της preseason

Οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές του NBA αναμετρήθηκαν στην πρεμιέρα της preseason, με τους Σέλτικς να έχουν σε πολύ καλή μέρα τον Πρίτσαρντ και να επικρατούν των Νάγκετς 107-103.

Οι πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την περσινή σεζόν, ξεκινώντας την προετοιμασία τους με νίκη 107-103 επί των Ντένβερ Νάγκετς. Ένα ματς το οποίο άνοιξε στο Άμπου Ντάμπι, το οποίο άνοιξε την αυλαία της preseason του NBA.

Ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Τζέιλεν Μπράουν αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πέιτον Πρίτσαρντ να αναλαμβάνει έπειτα την σκυτάλη του σκοραρίσματος και με ένα τρομερό σόου από τα 7,25 να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ο Πρίτσαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς με 21 πόντους, ενώ παράλληλα είχε και έξι ασίστ, με τον Τέιτουμ να σημειώνει 12 πόντους και τον Μπράουν 8. Αμφότεροι αγωνίστηκαν μόλις για 19 λεπτά.

Από την άλλη, ο Νικόλα Γιόκιτς ήταν, όπως συνήθως, καταπληκτικός για το διάστημα που αγωνίστηκε, τελειώνοντας το ματς με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το ημίχρονο δεν έπαιξαν οι βασικοί παίκτες καμίας ομάδας, με τις… ρεζέρβες της Βοστώνης να παίρνουν εν τέλει τη νίκη.

Τα δωδεκάλεπτα: 32-25, 63-56, 80-79, 103-107

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x