Stoiximan Super League

Σκέψεις παραίτησης από Παπαδόπουλο στον Λεβαδειακό: «Κάτι πρέπει ν' αλλάξει για το καλό της ομάδας»!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον πάγκο του Λεβαδειακού μετά και το 2-0 του ΠΑΟΚ στη Βοιωτία για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι περνούν σκέψεις παραίτησης από το μυαλό του, λίγο μετά την ήττα (2-0) του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Κυριακής.

Ο τεχνικός των Βοιωτών, μιλώντας στην κάμερα της NOVA είχε να πει:

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας.

Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη.

Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x