NBA

Γκομπέρ: «Δείξτε μου ποιος άλλος άξιζε να πάρει το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού»

Τη δική του απάντηση σε όσους του ασκούν κριτική έδωσε ο Γάλλος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ρούντι Γκομπέρ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ρούντι Γκομπέρ πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον Γάλλο σέντερ να κερδίζει για 4η φορά στην καριέρα του το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των θρυλικών, Ντικέμπε Μουτόμπο και Μπεν Γουάλας.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που άσκησαν έντονη κριτική στον 32χρονο θηριώδη ψηλό, τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τις ικανότητές του στο αμυντικό κομμάτι.

Ο ίδιος, με πρόσφατη συνέντευξή του στο «sportskeeda», απάντησε σε έντονο ύφος στους επικριτές του, ζητώντας από τον κόσμο να κατονομάσει έναν παίκτη που άξιζε το βραβείο περισσότερο από εκείνον!


«Νομίζω ότι είμαι σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου όπου ξέρω ποιος είμαι. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός μου είναι ο εαυτός μου. Το ταξίδι το καθενός είναι ξεχωριστό. Η ιστορία του καθενός λέει πολλά περισσότερα από ότι οι λέξεις. Υπάρχει μία έκφραση όπου λέει πως για να φτάσεις σε έναν προορισμό, δεν μπορείς να πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει. Ακριβώς εκεί είμαι εγώ.

Γνωρίζω το τι λέγεται για εμένα. Όλοι μπορούν να έχουν απόψεις. Αλλά το παρκέ δεν λέει ψέματα. Τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Θα συνεχίσω να συγκεντρώνομαι στο να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για την ομάδα και να συγκεντρωθώ σε όλα τα σπουδαία πράγματα που προσπαθώ να κάνω για αυτόν τον κόσμο με όλους τους τρόπους.

Απλά δείτε τους αριθμούς. Η χειραγώγηση από τα Μέσα και η αντίληψη είναι ένα στοιχείο. Αλλά δείτε ποιος είναι στην κορυφαία πεντάδα της λίστας με τα μαρκαρίσματα στις αλλαγές πέρυσι ή στις καταστάσεις isolation. Δείτε τα νούμερα. Τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Αυτό είναι που λέω.

Πολύς κόσμος δυσφημεί το βραβείο του καλύτερου αμυντικού με άλλα βραβεία. Αυτό είναι υπέροχο. Αλλά όταν το κάνετε αυτό, να βεβαιώνεστε ότι το κάνετε με αποδείξεις. Βεβαιωθείτε ότι έρχεστε με νούμερα και δεδομένα που αποδεικνύουν αυτό που λέτε. Αλλιώς είναι απλά μία άποψη. Δείξτε μου ποιος θα έπρεπε να το είχε πάρει το βραβείο εκείνα τα χρόνια εκτός από εμένα. Είμαι περίεργος να το δω αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x