Stoiximan Super League

Γιαννιώτας: «Αξίζαμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ - Κάτι παθαίνουμε μετά το 80'»

Περίλυπος ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας μετά την ήττα του Λεβαδειακού από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως βάσει της εικόνας του αγώνα, η ομάδα του άξιζε να πάρει τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, έχασε πέναλτι στο 0-0 (το έστειλε στο δοκάρι ο Μπάλτσι), αλλά η ομάδα του Λουτσέσκου πανηγύρισε στο φινάλε.

Εξέλιξη που σαφώς έριξε στα τάρταρα τη ψυχολογία των παικτών του Λεβαδειακού, με τον Γιάννη Γιαννιώτα να εμφανίζεται περίλυπος μετά την αναμέτρηση, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννιώτας στην κάμερα της Nova:

«Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα, γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ξανά στις λεπτομέρειες, δεχθήκαμε δύο γκολ και πρέπει να συνεχίσουμε, αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν οι νίκες. Παρότι βρισκόμαστε χαμηλά στην βαθμολογία, αξίζαμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, αλλά χάνουμε στις λεπτομέρειες.

Πιστεύω όμως πως με την δουλειά του προπονητή, θα πάρουμε τις νίκες. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στα υπόλοιπα παιχνίδια ήμασταν καλοί και αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς μετά το 80' κάτι παθαίνουμε και δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Αυτό φάνηκε και σήμερα, ενώ παίζαμε καλά πριν το τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ξανά χάσαμε
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x