Stoiximan Super League

Λόβρεν: «Έχω… μπλοκάρει τον Βίντα, δεν καταλαβαίνω γιατί πίνετε φρέντο εσπρέσο»!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν λίγο μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον καλό του φίλο και συμπατριώτη, Βίντα και τον κρύο καφέ στη Θεσσαλονίκη!

Ο Λόβρεν φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για πρώτη φορά και βρέθηκε στην 11άδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό, όπου ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε δύσκολα τους βαθμούς με το τελικό 2-0.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οπότε το ντεμπούτο μου ήταν καλό, σε ένα δύσκολο παιχνίδι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να κερδίσουμε και το πετύχαμε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν ένας αγώνας που μου δίδαξε πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύσκολος αγωνιστικός χώρος, χωρίς τους οπαδούς μας. Θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Για το μεγάλο ρόστερ που έχει βρει στον ΠΑΟΚ είχε να πει: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Χρόνος δεν υπάρχει και πρέπει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας», ενώ, επί προσωπικού αρκέστηκε να τονίσει:

«Νιώθω καλά, μου αρέσει να αγωνίζομαι. Δεν με ενδιαφέρει η απόδοσή μου. Κοιτάω μόνο το συμφέρος της ομάδας. Προπονούμαι σκληρά...».

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, στην επιστροφή του πρωταθλήματος υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο Λόβρεν θα συναντήσει ξανά τον Βίντα. Παρ' όλα αυτά, είχε να δηλώσει:

«Δεν μπορώ να περιμένω να τον συναντήσω. Θα είμαστε με διαφορετικές φανέλες και θα είναι μια σκληρή μάχη. Δεν έχουμε μιλήσει τον έχω... μπλοκάρει (γέλια)».

Όσο γι' αυτό τον πρώτο καιρό της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε: «Δεν έχω προλάβει να μάθω πολλά, αλλά όλοι μου λένε για τον κρύο φρέντο εσπρέσο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πίνετε κρύο καφέ. Μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να τον συνηθίσω (γέλια)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x