NBA

Κερ: «Ξεπέρασε τα όρια ο Γκριν»

Ο Στιβ Κερ δεν δικαιολόγησε τον Ντρέιμοντ Γκριν που καταδίκασε τους Γουόριορς σε ήττα από τους Χόρνετς.

Καμία διάθεση να… χαριστεί στον Ντρέιμοντ Γκριν δεν είχε ο Στιβ Κερ μετά την ήττα των Γουόριορς στη Σάρλοτ (102-100). Οι δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε για διαμαρτυρία επέτρεψαν στους Χόρνετς να ισοφαρίσουν και με την κατοχή να πάρουν τη νίκη με σουτ του Ροζίερ στην εκπνοή.

«Ο Ντρέιμοντ ξεπέρασε τα όρια. Λατρεύουμε το πάθος και την ενέργειά του, δεν θα ήμασταν η ομάδα που είμαστε χωρίς αυτόν, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να ξεπερνά τα όρια και το ξέρει και ο ίδιος αυτό», δήλωσε ο προπονητής των Γουόριορς.

Ο Γκριν δεν συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της ομάδας μετά τον αγώνα, αλλά απολογήθηκε σε όλη την ομάδα για τη συμπεριφορά του και θα μιλήσει κατ’ ιδίαν και με τον Κερ. «Έκανε ένα τραγικό λάθος και έδωσε την ευκαιρία στους Χόρνετς να ισοφαρίσουν. Ως προπονητής είναι καθήκον μου να μιλήσω μαζί του και με την ομάδα», συνέχισε.

Ο συμπαίκτης του, Έρικ Πασκάλ, είπε: «Ο Ντρέιμοντ παραδέχτηκε πως είναι λάθος του και ανέλαβε την ευθύνη, όπως κάνει πάντα ως ηγέτης. Είμαστε δίπλα του, ό,τι κι αν συμβεί. Είναι φοβερός τύπος, μαχητής και όλα είναι καλά. Μπορεί να συμβούν τέτοια πράγματα στο ΝΒΑ».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκ Ντέιβις, ο Γκριν τιμωρήθηκε αρχικά με τεχνική ποινή επειδή έβρισε αντίπαλο και τη δεύτερη επειδή έβρισε διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x