NBA

Ίρβινγκ: «Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μετά τη νέα ήττα των Μπρούκλιν Νετς, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα αντεπίθεσης.

Η προσθήκη του Τζέιμς Χάρντεν στους Μπρούκλιν Νετς τάραξε τα «νερά» του NBA, με τον «Μούσια» να δημιουργεί μια εκρηκτική τριάδα μαζί με τος Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Στιβ Νας δεν έχει καταφέρει να δικαιολογήσει μέσα στο παρκέ τον τίτλο του φαβορί, αφού το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακό «φεγγάρι», μετρώντας τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης μάλιστα, οι Νετς γνώρισαν ήττα με κάτω τα χέρια από τους αδύναμους Ντιτρόιτ Πίστονς (122-111), φτάνοντας τις τρεις διαδοχικές.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Κάιρι Ίρβινγκ έδωσε το σύνθημα ανασύνταξης, τονίζοντας πως πρέπει να γυρίσει ο «διακόπτης» άμεσα και να σταματήσουν τις μέτριες εμφανίσεις.

«Ως μαχητής που είμαι και μαζί με την ενέργεια των συμπαικτών μου πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη. Δεν το έχουμε κάνει ακόμη, όμως θα το κάνουμε. Όταν γυρίσει τότε θα το καταλάβουν όλοι. Δεν νομίζω ότι βγαίνουμε στο παρκέ για να είμαστε μέτριοι. Δεν ξυπνάμε κάθε μέρα, δεν θυσιάζουμε τον χρόνο μας για να είμαστε μέτριοι. Τώρα όμως έτσι δείχνουμε. Έχουμε πολλά ματς αλλά και αρκετά προβλήματα. Ωστόσο, έχουμε το ταλέντο και πρέπει να το δείξουμε και να κυριαρχήσουμε. Έχουμε πολλά ματς αλλά και αρκετά προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x