NBA

Γκριν: «Συγγνώμη, απογοήτευσα την ομάδα μου»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε σε όλη την ομάδα των Γουόριορς για την καταδικαστική αποβολή του στο ματς με τους Χόρνετς.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ντρέιμοντ Γκριν από την ομάδα του. Ο φόργουορντ των Γουόριορς καταδίκασε την ομάδα του σε ήττα από τους Χόρνετς δεχόμενος δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία στα 9’’ πριν το τέλος και προσφέροντας δύο βολές στους γηπεδούχους.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Ξέρω να παραδέχομαι τα λάθη μου και έκανα λάθος. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να ρεφάρω απέναντι στην ομάδα. Εκτίμησα τη συμπαράσταση των συμπαικτών μου, αλλά αυτό που έκανα δεν θέλει υποστήριξη. Τους απογοήτευσα και το γεγονός ότι με εμπιστεύονται δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τέτοια λάθη. Παρασύρθηκα, έχασα τον έλεγχο και στοίχισε μια νίκη στην ομάδα μου. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις στο ΝΒΑ και αυτή η ομάδα που έχουμε δεν έχει πολλή εμπειρία σε νίκες. Άρα το να τους στερήσω αυτή τη δυνατότητα παρότι ίδρωσαν τόσο, ήταν απογοητευτικό εκ μέρους μου», τόνισε σε βίντεο συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γκριν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x