NBA

Γκριν για Ντόντσιτς: Τρελαθήκαμε όταν είπε ότι σκοράρει ευκολότερα στο NBA παρά στην Ευρώπη, αλλά…

Το καπέλο στον Λούκα Ντόντσιτς για το γεγονός ότι απέδειξε μέσα στο γήπεδο τη δήλωση που είχε εκληφθεί ως… ασεβής έβγαλε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Υπόκλιση στον Λούκα Ντόντσιτς έκανε ο Ντρέιμοντ Γκριν. Μιλώντας στο ESPN, ο άσος των Γουόριορς αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον Σλοβένο σταρ.

Με αφορμή λοιπόν παλαιότερη δήλωσή του ότι είναι δυσκολότερο να πετύχεις πόντους στην Ευρώπη παρά στο NBA, η οποία είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις, αναγνώρισε πως απέδειξε μέσα στο γήπεδο ότι έχει δίκιο.

«Ως αμυντικός, ο μόνος στόχος που έχεις πάντα είναι να υποχρεώσεις τον αντίπαλο παίκτη να κάνει αυτό που δεν του αρέσει να κάνει. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε η αποστολή σου θα είναι επιτυχημένη», ανέφερε ο Γκριν. Και συνέχισε:

«Με τον Λούκα είναι πολύ δύσκολο να τον αναγκάσεις να κάνει κάτι που δεν θέλει. Νομίζω ότι είχε κάνει μια δήλωση που έλεγε ότι είναι ευκολότερο για ‘κείνον να σκοράρει στο NBA παρά στην Ευρώπη και όλοι είχαν τρελαθεί, στη λογική “πόσο ασεβής είναι”. Έχει αποδείξει όμως ότι είναι αλήθεια…»

Διαβάστε ακόμα:



ΝΒΑ: Ασταμάτητοι οι Τζαζ

Σε 120 ημέρες κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε ο Μπίσλι!

Πόρισμα για το δυστύχημα Κόμπι: Αποπροσανατολίστηκε ο πιλότος και όχι μηχανική βλάβη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x